31 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
31,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Angyalföld, 1 szobás

25  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest 13. kerületében (Lőportárdűlő) csendes mellékutcában egy 1. emeleti, 25 m2 + 3 m2 galériás, FELÚJÍTOTT tégla lakás. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, azonnal költözhető!
Az 1950-ben épült 2 szintes társasház fákkal, bokrokkal teleültetett zöld udvarára néznek az ablakai. Keleti fekvésű, világos otthon a nagy belmagasságnak is köszönhetően, ezért a fenyőből készült egyedi fekvőgaléria praktikus hálóhelyet biztosít lakójának. A lakás egyedi bútorokkal berendezett, ideális kiadásra. Ablakai műanyagok, redőnyösek. Fűtése konvektoros, a hűtésről klíma gondoskodik, egyedi vízórával rendelkezik, gázórája frissen cserélt. Rezsije alacsony, a közös költség 7000 Ft. A konyhabútor újszerű, gépesített. A fürdőszobában zuhanykabin található.
A galériára felvezető lépcső alatti részt beépítették és szekrényként sok minden tárolására alkalmas.
A lakás hangulatos és praktikus kialakítású, az alapterületéhez képest jóval tágasabb hatást kelt a belmagasság miatt.
A lakóközösség csendes, a társasház nemrég szerződött egy kivitelező céggel és a felújítást követően a lakások értéke is emelkedni fog.
A közlekedés kiváló: egy sarokra áll meg az 1-es, 14-es villamos és a 105-ös busz. Az M3 metró, a 75-ös troli, 32-es, 30-as, 20-as buszok 5 percen belül elérhetőek. A belváros 15 perc alatt megközelíthető.
A háztartási gépek és a bútorok megegyezés szerint maradhatnak.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon, azonnal költözhető!

Azonosító szám: M287192

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018