42 490 000 Ft
1,1 M Ft/m2
42,5 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Angyalföldön, 1 szobás

40  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** CSENDES GARZON, KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN***

Eladó Budapest XIII. kerületében, a Fiastyúk utcában, egy magasföldszinti, 40 m2-es, felújított lakás.

Az ingatlan egy zárt kerttel körbevett tégla építésű, rendezett társasházban található. A jó elosztású lakás nyugati fekvésű, a tágas szoba nagy ablakai egy gondozott belső kertre néznek. Az ingatlant pár éve teljesen felújították, a fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a meleg vizet elektromos bojler biztosítja.

Az infrastruktúrára panasz nem lehet, kisbolt az épülettel szemben, bevásárlóközpont sétatávra található. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, buszmegálló, metró a közelben.

Könnyen kiadható, remek választás lehet befektetőknek, de saját otthonnak is tökéletes, egy kis ráfordítással akár kétszobássá is alakítható.

Azonnal költözhető.
M286866
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018