30 900 000 Ft
996,8 E Ft/m2
30,9 M Ft
996,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XIII. kerület cím nincs megadva

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló befektetési lehetőség a Budapesten a XIII. Nyugati pályaudvar és a Westend közelében!

Eladó egy 31 nm-es földszinti tégla lakás a belváros egyik legkedveltebb részén. A társasház homlokzata felújítandó, de az épület belső udvara és közös területei jó állapotban vannak, gondosan karbantartott zöld növényekkel, amelyek igazi oázist teremtenek a város szívében.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Fűtés: gázkonvektor, ami hatékony és könnyen szabályozható
Meleg víz: elektromos vízmelegítő
Nyílászárók: klasszikus fa, amelyek autentikus hangulatot kölcsönöznek a lakásnak
Villamos hálózat: modern réz vezetékek

Fizetési rendszer: előre fizetős áram- és gázóra, ami kiválóan alkalmas költségek kontrollálására

A lakás elrendezése praktikus és otthonos: a bejárati ajtón keresztül a konyhába lépünk be, ennek végén található a tágas szoba melynek belmagassága 390 cm, amelyet egy fa galéria tesz még hangulatosabbá. A lakás egy tisztasági festést, ablak korszerűsítést igényel, de aki egy modern lakást szeretne, az saját ízlése szerint fel tudja újítani ezt remek kis lakást.
A környéken könnyen kiadható ebben az állapotában is, eddig is bérlők laktak.

A Nyugati pályaudvar és a Westend közelsége biztosítja a kiváló közlekedési és bevásárlási lehetőségeket, így a lakás hosszú távú értéknövekedése garantált.

Éljen a város szívében, ahol minden karnyújtásnyira van! Keressen meg még ma, hogy le ne maradjon erről az egyedi ajánlatról!CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

  • lift van
hirdetés
© 2018