68 500 000 Ft
1 M Ft/m2
68,5 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Angyalföld, 2+2 szobás

68  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest XIII. kerületében az Angyalföldön, nagyon jó infrastruktúrával rendelkező részen egy 68 nm-es felújított panellakás.

Az ingatlan a Béke úton található a Fiastyúk utca közelében. Szolgáltatási egységek teljes köre megtalálható a közelben. A 14-es villamos Fiastyúk utcai megállója az épület előtt található.

A 10 emeletes társasház anyagi helyzete rendezett, az épületen belül lift található. A lépcsőház tiszta, környezete rendezett. Az épület panelprogramban nem vett részt, közös költség 20 000 Ft/ hó

A 3. emeleten található lakás elrendezése nagyon jó, 3 külön nyíló szobával és egy nagy nappalival rendelkezik. A nappaliból nyílik a 3 nm-es erkély.
A lakás pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, beleértve a vízhálózat és villany vezetékek cseréjét. A lakás folyamatosan karbantartott, kiváló állapotú azonnal költözhető. A konyha és a fürdőszoba berendezés a vételár részét képezik.
Parkolás az utcán fizetős 2000 Ft/ év.
Fűtés távfűtés, villany, víz egyedi mérőórával rendelkezik.

Az ingatlant ajánlom gyermekes családok részére, valamint akár befektetésre. A közelben található hasonló ingatlanok minimum 280.000 ft / hó bérleti díjjal kiadhatók.

Az ingatlan tehermentes.

Az ingatlan előzetes egyeztetés után megtekinthető, akár hétvégén is!
Egyéb információért hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanusítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés
- ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával.

hirdetés
© 2018