119 900 000 Ft
1,9 M Ft/m2
119,9 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó, Németvölgyben

62  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a MOM Park felett, nyugodt utcácskában egy szuperpanorámás, teraszos, igényesen felújított Nappali +2 hálós lakás.
Az ingatlan fekvése kedvező, gyalog 5 percre a Hegyalja út, villámgyorsan lejuthatunk a BAH csomóponthoz vagy a MOM Parkhoz. A jó lakóközösségű társasház egy szinte nulla átmenő forgalommal rendelkező utcában található. A 2. emeleti, világos lakás jó hangulattal köszönt minket, az egybenyíló nappali és étkezős konyha remek életteret kínál. Ha pedig kilépünk a teraszra... 180 fokban tárul elénk Buda, a Sashegy, a Vár, a Gellérthegy, megunhatatlan látvány, nappal és este, családi páholyból nézhetjük az augusztus 20-i tűzijátékot is! Na de vissza a lakásba, nézzük a részleteket. 2017-ben teljeskörű felújítás történt, beleértve a villany-, a fűtés- (Wiessmann kondenzációs kazán) és vízhálózatot. Új burkolatokat, háromrétegű nyílászárókat, nyolcpontos biztonsági ajtót, Gree hűtő-fűtő klímát kapott a lakás. A konyha nívós berendezésekkel ellátott (BOSCH mosogatógép, elektromos sütő, indukciós főzőlap, CATA páraelszívó, Whirlpool hűtő). Minőségi, nagy befogadóképességű beépített szekrények, a teraszon árnyékoló.
A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es saját tároló. Frekventált fekvés, mégis zöldövezeti hangulat, jó választás lehet egyedülállóknak vagy összeköltözőknek, családok számára első lakásnak, de befektetésre is alkalmas.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018