212 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
212 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 4 szobás lakás eladó, Kútvölgyben

130  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÖRÖKPANORÁMA A VÁROS FELETT!
Előkelő budai környezetben, a XII. kerület kiemelt részén a csendes Ada utcában eladó egy 2002-ben épült háromlakásos társasház első emeleti szuperpanorámás ingatlanja.
A társasház egy nagyméretű telken található, melynek kertjében biztosított a nyugodt kikapcsolódás.
Az ingatlan 130 négyzetméteres, amerikaikonyhás-nappali plusz három hálós, melyhez négy terasz tartozik melyek össz mérete 41 négyzetméter. A nappali teraszáról, mely a legnagyobb, elvehetetlen panoráma tárul elénk. A lakás teljesen körbenapozott, a nagyméretű panoráma ablakok maximális benapozottságot biztosítanak.
Az extra belmagasággal is rendelkező nappaliban található a nagyméretű konyhabútor, melybe minőségi gépek kerültek beépítésre. A hálószobákban radiátoros fűtés, a többi helyiségben padlófűtés található.
A további kényelmet az elektromos és kézi működtetésű redőnyök, a szobákban elhelyezett hűtő-fűtő klíma, illetve a kizárólagos tulajdonú, csak a lakásból megközelíthető 30 négyzetméteres padlástér biztosítja.
A lakáshoz tartozik egy garázs beállási lehetőség és egy felszíni beálló, melynek ára 15 millió forint és kötelezően megvásárolandó.
Az utcában, mely átmenő forgalom mentes zsákutca, a parkolás ingyenes.

hirdetés
© 2018