112 800 000 Ft
1,7 M Ft/m2
112,8 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Orbánhegyen, 3 szobás

66  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XII. ORBÁNHEGYEN, CSODÁLATOS PANORÁMÁS, CSENDES, három szobás, 2. emeleti lakás eladó!
A szépen felújított, folyamatosan karbantartott, kis létszámú társasházat egy gyönyörűen karbantartott, pihenésre kiválóan alkalmas kert veszi körül. A felújítások során az épület 15 cm-es grafitos műanyaghab szigetelést, rá új vakolatot kapott; a hatalmas ablakokat műanyag tokosra cserélték és redőnyökkel szerelték fel.
A rendkívül világos lakás két szobája déli tájolású, kilátással a Gellért- és a Sas-hegy, valamint Dél-Buda és a pesti oldal irányába; a harmadik szoba nyugat felé néz, a gyönyörű zöld kert és a Széchenyi-hegy felé. A lakás kényelmes előteréből nyílnak a szobák, a konyha, a kádas fürdőszoba, valamint külön a WC helyisége.
Az épület - lakók által közösen használt - tetőteraszáról is élvezhetjük a városi- és zöld panorámát, itt kerti bútorok, hintaágy, napernyő szolgálja a lakók kényelmét.
A lakáshoz az épület legalsó szintjén lévő, ~5 nm-es tároló rész is tartozik.
A rendkívül csendes, átmenő forgalomtól mentes, kis zsákutcában kényelmes a parkolás, a közelben vásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, gimnázium, szakközépiskola és orvosi rendelő.
A jó infrastruktúrával rendelkező ingatlan közelében buszok megállója is könnyen elérhető, így segítve az eljutást a Déli Pályaudvar és a Széll Kálmán tér, illetve a Sváb-hegy, Normafa, Csillebérc irányába, de lehetőség van a Boráros tér, Kossuth Lajos utca, Rákóczi út, Keleti Pályaudvar könnyű elérhetőségére is.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

hirdetés
© 2018