52 500 000 Ft
1,3 M Ft/m2
52,5 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 2 szobás

41  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló Ajánlat! Eladó Lakás a XI. Kerületben, Somlói Úton – Gellérthegy Közelében, Teljesen Felújított, Földszinti Lakás

Fedezze fel ezt az egyedülálló ingatlant a XI. kerület nyugodt részén, a Gellérthegy szomszédságában, a Somlói úton. Ez a 41 m²-es, földszinti lakás egy 1966-ban épült, jól karbantartott, téglából készült, 11 lakásos társasházban helyezkedik el. A közelmúltban végzett felújítások, mint a 2021-es tetőszigetelés és a 2024-es strangcsere, tovább növelik az ingatlan értékét és vonzerejét. A lakás tehermentes, és szinte azonnal birtokba vehető.

A Lakás Részletes Jellemzői:

-Fürdőszoba: A fürdőszoba 2018-ban esett át egy teljes körű felújításon, amely magában foglalta a modern kazán cseréjét és az esztétikus szaniter elemek beépítését.
-Ablakok és ajtók: Az összes ablakot és ajtót kicserélték, így az új, korszerű nyílászárók nem csak a hang-, hanem a hőszigetelést is javítják. A nappali ablakán szúnyogháló, a hálószobába ablakán szúnyogháló és redőny is található a lakók kényelméért.
-Klímaberendezés: Egy 2021-ben beszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja, hogy otthona minden évszakban a legkellemesebb hőmérsékletű legyen.
-Padló és fűtés: A lakásban a parketta és a radiátorok cseréje is megtörtént, ami modern és energiatakarékos megoldásokat kínál.

Biztonság és Kényelem:

-Udvar Biztonsága: Az ingatlanhoz tartozó nagyméretű, közös udvar kamerával megfigyelt, így biztosítva van a lakók biztonsága és nyugalma.
-Közös Költség: Rendkívül kedvező, csupán 14,760 Ft/hó, amely tartalmazza a vízdíjat és egyéb közös költségeket.
-Egyéb Rezsi: Villany átlagosan 3,000 Ft/hó, gáz átlagosan 5,000 Ft/hó.
-Tároló: A lakáshoz tartozik egy 4 m²-es saját használatú tároló, ami extra tárolási lehetőséget biztosít.

Környék és Közösség:
Az ingatlanhoz egy nagyméretű, közös udvar is tartozik, amely ideális helyszín a pihenésre és a kikapcsolódásra, valamint baráti és családi összejövetelek színhelyéül szolgálhat. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben található több bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda és kiváló tömegközlekedési kapcsolatok, mindez a Gellérthegy varázslatos közelségében.

Ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik a városi élet minden előnyét élvezni szeretnék, miközben egy nyugodt, zöld övezetben kívánnak élni. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018