109 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
109,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Kelenföldön, 78 négyzetméteres

78  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Penthouse a Duna Partján – Légy Te az Első!

Ez az álomlakás egy 78 nm-es penthouse jellegű a 6. emeleten, amely 2015-ben épült, és minden igényt kielégít. A lakás két hálószobával és egy amerikai konyhás, világos nappalival rendelkezik, így tökéletes választás lehet fiatal pároknak vagy kisebb családoknak. A tágas, 55 nm-es teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a Dunára, ami garantáltan elvarázsol minden alkalommal, amikor kilépsz az ajtón.

A csendes környezet biztosítja a nyugodt pihenést, de ha mozgalmasabb programra vágysz, az Auchan mindössze 2 perc sétára van. Emellett a tömegközlekedés is csak 2 perc gyalog, így könnyedén elérheted a város bármely pontját.

Ez a modern, duplakomfortos lakás alacsony rezsivel rendelkezik, így hosszú távon is kényelmes és gazdaságos választás. Az ingatlan irodának is tökéletesen alkalmas, így ha home office-ban dolgozol, itt minden adott a hatékony munkavégzéshez. A parkolás miatt sem kell aggódnod, mivel két felszíni gépkocsi beálló és egy motor beálló is tartozik a lakáshoz, amelyeket kötelező megvásárolni.

Ez a modern lakás egyszerre kínálja a városi élet kényelmét és a természet közelségét. Ha szeretnéd megnézni, vagy további információkra van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

hirdetés
© 2018