122 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
122 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, XI. kerület Előpatak köz 8.

98  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó, Budapest XI. kerület, Sasadon, az Előpatak köz 8 szám alatt, csendes, kertvárosi lakás, egy négy lakásos társasházban. A lakás első emeleti, 98 négyzetméteres, 3 szoba, és egy félszobás. Az otthon, vagy befektetési ingatlan, - (ez utóbbi esetben ennek a lakásnak a bérleti díja havi 300.000 Forint felett lehet jócskán) - mindkét célnak kiválóan megfelel, állapota felújított. A lakás déli tájolású, két erkély nyílik, két nagyon élhető, otthonos, kellemes méretű szobából. Az egyik szoba erkélye, csendes, árnyas dolgozós, a másik erkély vadszőlővel befutott, romantikus, kávézgatós, napozós, meghitt.
Az legnagyobb szobában, amely amerikai konyhássá is alakítható, romantikus, hangulatos, carrarai márványból készült, gyönyörű. működő kandalló található.
A lakásban a szobák külön nyílnak megfelelő szeparációt, magán életteret biztosítva a generációknak. Minden szoba, vagy használati helység a közlekedőből nyilik, ami nagyon praktikus elrendezésűvé teszi ezt az otthont.
A fürdő WC külön is, és egyben is vannak. A fürdő nagyméretű, masszírózós, sarokkádas elrendezésű, igényes burkolatokkal díszítve.
A lakás átalakítható, modern, amerikai konyássá, egyetlen fal eltávolításával. A konyha azonban így is praktikusan berendezett, szép, modern elosztású nagyméretűnek tekinthető, egy család vasárnapi ebédje kényelmesen elkészíthető benne.
A nyílászárók fából vannak, felújítottak.
A lakás fenttartási költségei nem tekinthetőek magasnak. A tulajdonos a lakás fenttartási költsége csökkentése érdekében a villanyfűtésben gondolkodott. Az a vevő, aki ezt az elektromos fűtést elfogadja, annak a tulajdonos rendelkezésére bocsájtja a szükséges kazánt. A gáz-cirkó fűtés újra indításához kazán vásárlása, bekötése, szükséges - a helyek, a rendszer kiépített.
A lakáshoz, a társasházi alapító okiratban meghatározott, kizárólagos használatú, 133 négyzetméteres kert tartozik, gyermek játszóternek, vagy virágos kertnek, - ki minek gondolná, de a lakásnak, a kert, kimondottan egyik értéke.
A lakás másik külső értéke a garázs. A garázs a a lakás árában benne van. A környékben egy garázs 10 millíós, vagy magasabb értéket képviselhet. A gárázsba levezető út alatt, kiépített fagymentesítő rendszer van, a téli időszakok nehézségei ellen.
Sasad. Előpatak köz 8. Csak rá kell nézni a térképre, és látható, hogy minden, és bármi, ami az igényes életvitelhez szükséges infrastruktúra, akár séta távolságokon is belül megtalálható.
A tömegközlekedési ellátottság, bármerre is vinné az útja, Gazdagréten, ami 10 perc séta, sok busz jár a belváros irányába, de Kelenföldön, ami 15 perc könnyű séta, könnyen található autóbusz, villamos, vagy metro.
A lakás előnyeit, és szépségét írhatnám még hosszasan sorolva. Ezt Látni kell. - Látnia kellene.

hirdetés
© 2018