33 490 000 Ft
1 M Ft/m2
33,5 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Kelenföldön, XI. kerület Ballagi Mór utca, 1 szobás

32  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ GARZONLAKÁS ELADÓ!

Megvételre kínálunk Budapest 11. kerületében, Kelenföldön, a Ballagi Mór utcában, egy 32 m2-es lakóterülettel rendelkező, 1 szobás, galériázható, 1. emeleti téglalakást!

A ház jó állapotban van, a kis lakószámnak köszönhetően a lakóközösség családias! Az épületben egy saját tároló is rendelkezésre áll, lift nincs!

A lakásban éppen glettelés és tisztasági festés zajlik. A nyílászárók még a régi fa ablakok és a fürdőszoba, wc felújítása időszerű lenne. A régi konyhabútor kidobásra került, így ennek kialakítása is a jövőbeli tulajdonos feladata lesz. A szobában hagyományos parketta, a folyosón, a fürdőszobában és a konyhában hidegburkolat lett lerakva. A fűtésről gázkonvektor, a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik! A belmagasság 3,8 méter, így élhető galéria is kialakítható!

A közeben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Auchan, LIDLE, ALDI, ALLEE, ETELE bevásárló központ) és minden szükséges infrastruktúra megtalálható!
Tömegközlekedésre használhatjuk a 19,49,56A villamosokat a közeli megállóban, vagy 6 perc gyalog a 7, 114 Busz megállója.

Ára: 33.490.000 Ft

Hívjon akár hétvégén is, hogy megtaláljam álmai otthonát!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018