30 990 000 Ft
815,5 E Ft/m2
31 M Ft
815,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 38 négyzetméteres

38  m2 alapterület
1 szoba
panellakás
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIEMELTEN CSAK ITT, CSAK MOST, CSAKIS NEKED SZÓL

A Tibeti világutazó után elnevezett sétányon, egy 10 emeletes, társasház 1-ső emeletén elhelyezkedő kiskuckó várja új tulajdonosát. A lakóközösség kulturált, lépcsőháza tiszta és rendezett.

Mit kell tudnod róla: 38 m2--es, ablakai délkeletre néznek, 20 nm-n élheted nappal a társasági életed, dolgozhatsz, tanulhatsz este pedig hálószobádként nyugodt, harmonikus pihenést nyújt Neked. Gasztronómiai, kulináris élvezetekre ott a konyha, az igényes modern fürdőszobád pedig adja a teret a testi lelki felfrissülésre. Jól karbantartott: nyílászárói, bejárati ajtó, burkolat, villanyvezetékek cserélve lettek. A folyosó zárt, a társasház is ügyesen gazdálkodott rendelkezik megtakarítással a ház részt vett panelprogramban.

Pénztárcabarát, mivel alacsony a rezsi, így több maradjon barátokra, sportra, utazásra, családra, vagy ami a bakancslistádon szerepel. Környék: Kőbánya központja vagy akár a Pataki Művelődési Ház is 5-10 perces sétára, az ELTE Gyakorló Gimnáziuma (Szent László) is pár megállóra, bevásárló központ, játszótér, orvosi rendelő, bölcsőde, kutyasétáltató található. A fentieken túl, térfigyelő kamera rendszer működik a házban. Ingyenes a parkolás, a lakótelepet virágos, gondozott árnyékos fák színesítik.

Közlekedés: Nyugati pályaudvar, Szolnok-Szegedi vasútvonal pár percre, Közösségi közlekedés: 1, 37, 37a villamos, Busz, 95, 151. Őrs vezér tere, Éles sarok kb. 10 percre. Ne maradj le róla, befektetésnek is kiváló választás. Pénzügyi tanácsadással, vagy akár felújítási tanácsadással is állunk rendelkezésedre.

  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018