59 500 000 Ft
875 E Ft/m2
59,5 M Ft
875 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, X. kerület Új Köztemető

68  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Modern okos lakás földszinten klímával az Újhegyi lakóparkban!

Budapest 10. kerületében, Újhegyen, az Újhegyi lakóparkban található, Panelprogramos, földszintes, modern és okos lakás klímaberendezéssel felszerelve eladó! Az ingatlan 68 négyzetméteres alapterületével ideális otthont nyújt pároknak vagy kis családoknak.

Az ingatlan teljes körűen felszerelt okos otthon rendszerrel, ami lehetővé teszi a világítás, a fűtés, a klíma és a biztonsági rendszer távoli vezérlését okostelefonról vagy táblagépről.

A lakás klímaberendezéssel van felszerelve, hogy az év minden szakában kellemes hőmérsékletet biztosítson. A földszintes elrendezés különösen kényelmes és praktikus lehet idősebb vagy mozgáskorlátozott lakók számára.

A környék központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A közelben található busz- és villamosmegállók segítségével könnyedén eljuthatsz bárhova a városban.

Az Újhegyi lakópark környezete barátságos és biztonságos, kiváló választás mindazoknak, akik szeretnének egy vibráló városi életstílust átélni.

Az ingatlan irányára: 59,5 millió forint.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívj most, hogy megtekintsd ezt az egyedülálló lakást!

hirdetés
© 2018