55 950 000 Ft
1,1 M Ft/m2
56 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 49 négyzetméteres

49  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ideális lakás pároknak vagy kis családoknak.

A két különnyíló hálószobában bőven van hely a berendezésnek. A gyönyörű kilátásnak köszönhetően mindig kellemes lesz kilépni az erkélyre, ahol a friss levegőt élvezhetjük.

A konyha modern és teljesen felszerelt, a fürdőszoba pedig teljesen újszerű. A WC a fürdőszobától külön helyezkedik el. Kertre néző kilátás a szobák szép világosak.
A teremgarázsban könnyedén parkolhatunk, így sosem kell az utcában keresgélni helyet. A liftnek köszönhetően könnyedén feljuthatunk a lakásba, akár nagy bevásárlások után is.
A vevőknek csak be kell költözni és élvezni a kényelmet és szépséget, amit ez a lakás nyújt. Ez egy szép és nyugodt környék. A zöld növényzet és parkok körülveszik az utcákat, ami szép látványt nyújt és friss levegőt biztosít.

Az ingatlanlanhoz egy teremgerázshely 4 MFt-ért, ha van rá igény megvásárolható.

A jó közlekedési lehetőségeknek köszönhetően könnyen el lehet jutni a környéken lévő nevezetességekhez és szolgáltatásokhoz is. Összességében ideális városrésznek tűnik azok számára, akik szeretik a zöld környezetet és a könnyű közlekedést. Várom hívását a további részletek miatt.

hirdetés
© 2018