40 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
40 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 1+1 szobás lakás, Óhegyen, Budapest

38  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Budapest X. kerületében, egy 1+1 szobás, JÓ ÁLLAPOTÚ, 1. emeleti, erkélyes lakást.

A lakásba egy több ponton záró biztonsági ajtón jutunk be, ahol egy kis közlekedő fogad minket. Innen nyílik a nappali, a konyha, és a fürdőszoba is. A nappaliban szépen festett falak, és műanyag nyílászáró van, amely redőnnyel is ellátott.

A konyha esztétikus bútorokat kapott, és teljesen gépesített. Ennek a helyiségnek szintén új ablaka, és redőnye is van.

A fürdőszoba teljes felújítás keretein belül új csöveket és vezetékeket, új burkolatot és szanitereket is kapott.

A hálószoba a nappaliból, és a konyhából is elérhető, ezáltal a lakás teljesen körbejárható. Itt található egy nagy teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma is, mely probléma nélkül látja el megfelelő hőmérséklettel az egész lakást. A szellőztetést és a reggeli kávé elfogyasztását a szobából nyíló erkély könnyíti meg. Az ablakok egy csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcára nyílnak. Az autó téligumiját, esetleg a bicikliket kényelmesen tárolhatja a lakáshoz tartozó tarolóban.

A lakás egy 4 emeletes társasház 1. emeletén található. A közös költség mindössze: 12.000 Ft, mely az általános díjakon felül, a felújítási alapot is tartalmazza. A lakóközösség összetartó, ennek jele a rendezett, tiszta és karbantartott lépcsőház.

A közvetlen közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szüksége lehet. A tömegközlekedés kedvelői a BKK számos lehetőségei közül választhatnak, míg az autósok örömére a környéken a parkolás ingyenes. Pihenésre, kikapcsolódásra több park is sétatávolságon belül van.
M282473
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018