77 900 000 Ft
1,9 M Ft/m2
77,9 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 1+1 szobás lakás eladó, Corvin negyedben

42  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***Kiváló befektetési lehetőség!***

Eladásra kínálok VIII.kerületben a Corvin sétányon, a Fontana házban egy 42 négyzetméter alapterületű, 1. emeleti, 2 szobás, amerikai konyhás lakást, melyben korábban kiadás üzemelt, jelenleg üres, így azonnal birtokba vehető.

A Cordia által magas minőségben fejlesztett épületegyüttes 2008-ban épült, a Corvin Sétányon, a Nagykörút és az Üllői út találkozásánál rehabilitált városnegyedben Budapest központjában található.

Teljes bútorzattal és berendezéssel együtt eladó.

A kiemelkedő lokációnak, a Corvin Plaza közelségének, a közlekedési ellátottságnak és a közelben található számos irodaháznak és felsőoktatási intézménynek köszönhetően a lakás bármikor könnyen bérbe adható akár hosszú, akár rövid távon, ez garantálja az új tulajdonos számára a kitűnő befektetési lehetőséget.

Budapest egyébként is jól szervezett tömegközlekedése megkönnyíti a mindennapokat, ez itt sincsen másképp, számos tömegközlekedési eszköz közül választhatunk, többek között ilyen a már említett Nagykörúton mozgó 4-es 6-os villamos, a Corvin-negyed megállónál található 3-as metró, 83-as troli, 4-es metró.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt - és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez a lakás az érdeklődését, hívjon bizalommal.

M278559

hirdetés
© 2018