29 900 000 Ft
622,9 E Ft/m2
29,9 M Ft
622,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 48 négyzetméteres, 2 szobás

48  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Belvárosi házközponti fűtéses két szobás erkélyes lakás a Nagykörút és a 4-es metró közelében!

8. kerület megújult, legdinamikusabban fejlődő részén, a Nagykörutat és a Mátyás teret összekötő József utcában, pár perc sétára a belvárostól, a Blaha Lujza tértől, a Corvin sétánytól, a 2-es, a 3-as, és a 4-es metró állomásaitól, kitűnő közlekedésnél, a kerület egyik leghangulatosabb és a közelmúltban felújított tere szomszédságában eladó, egy jó állapotú épület 2. emeletén található, 48 nm-es lakóterülettel + 3 nm-es erkéllyel + 3 nm saját tárolóval rendelkező, 1 nappali + 1 hálószobás, külön helységben található ablakos konyhás, alacsonyforgalmú egyirányú mellék utcára néző, lakható állapotú, napfényes, csendes, hangulatos, kitűnő beosztású, házközponti fűtéses, olcsó rezsijű, azonnal költözhető, két irányba tájolt, tehermentes polgári lakás.

A 8. kerület ezen része európai uniós forrásokból, teljes körű megújításon esik és esett át. A szomszédos utcákat sétáló utcává alakították és az egész területet térfigyelő kamerákkal szerelték fel. A szomszédos Mátyás teret felújították, a forgalmat elterelték és éjjel-nappali biztonsági szolgálattal ellátott játszótér és ősfás park került kialakításra. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben iskolák, gimnáziumok, egyetemek, orvosirendelők, patikák, parkok, kávézók és számtalan bevásárlási lehetőség (Tesco, Lidl, Rákóczi téri és Teleki téri piac, G-Robi, éjjelnappalik, stb.) található.

A 20 lakásos épület 1990-ben épült, téglafalazattal, hőszigetelő vakolattal, betonfödémmel, acélbeton szerkezettel és cserép tetőfedéssel. Technikailag, statikailag és esztétikailag jó állapotú, folyamatosan karbantartott liftes társasház, anyagilag rendezett, és remek lakóközösséggel rendelkezik.A házközponti-fűtést és melegvíz ellátást biztosító kazán a közelmúltban került cserére. A társasház zárt udvarán lehetőség van várólistára kerülve autóbeállóhoz jutni.

A lakás esztétikailag és technikailag a 90-es évek hangulatát idézi.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 5. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018