61 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
61,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Kerepesdűlő, 2 szobás

43  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy 43 nm-es, 2 szobás, klimatizált, napfényes lakás erkéllyel, a stadionokhoz közel egy 2008-ban épült, 8 emeletes társasház második emeletén.

A lakás remek elosztással rendelkezik: külön nyíló konyhával, nappalival, hálószobával, valamint kádas fürdőszobával és külön WC-vel, mindkét szobája klimatizált és laminált padlóval burkolt, a fűtés házközponti, egyedi mérőkkel felszerelt.

A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben Lidl, Penny, Herbaház, játszótér és kisbolt található, a parkolás az utcán megoldott, ahol éves parkolási bérlet váltható.

A tömegközlekedés is kitűnő, hiszen az M2 metró, az 1-es villamos és buszmegállók is néhány perc sétára találhatók.

A lakás tehermentes és rövid időn belül költözhető, így ideális választás akár saját otthonnak, akár befektetésnek.

Érdeklődni a megadott elérhetőségeken lehet.

M287710
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018