64 500 000 Ft
908,5 E Ft/m2
64,5 M Ft
908,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Corvin negyedben, 71 négyzetméteres

71  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Corvin-negyed közelében egy 72 négyzetméteres lakás Eladó! A VIII. kerületben eladó egy 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkező, teljesen teher- és permentes 72 négyzetméteres, 2. emeleti, jó állapotú és nagyon jó kialakítású 2 szobás polgári lakás, ami azonnal költözhető. Részben felújítandó állapotban található, tökéletes lehetőséget nyújt az egyéni elképzelések megvalósítására.
A társasház rendezett lakóközöséggel rendelkezik. Jelenlegi elrendezése praktikus, hiszen a 3.8m-es belmagasságának, tágas nappalijának, valamin a nagy szobájának köszönhetően plusz teret és kényelmet nyújt, továbbá az ingatlan déli fekvése miatt világos és fényes atmoszférát biztosít. A lakásba belépve egy tágas előtér fogad, ahonnan könnyen elérhetjük a külön nyíló helyiségeket, mint például a konyhát, fürdőt, mosdót és a nappalit is. A fűtés gáz-cirkó, így a téli hónapokban kedvezőek a rezsiköltségek. A villamoshálózatot az előszobában, a konyhában, a mosdóban és a fürdőszobában is teljesen kicserélték, továbbá a tetőszerkezet is felújításra került. A következő ütemtervben az épület külső és belső homlokzatát szeretnék restaurálni. Tömegközlekedés szempontjából is tökéletes választás, hiszen a közvetlen közelben, séta távolságra található 15, 212, 72, 9, 914-es busz. Továbbá, az M3-as metró, illetve a 4-6 Villamos révén a város bármely pontjába könnyűszerrel eljuthatunk.
A környéken rengeteg étterem, kávézó, éjjel nappali üzlet, gyógyszertár és bolt található, amelyek vonzóvá teszik az ingatlant bérlők, lakók és befektetők számára egyaránt. A sportolás és kikapcsolódás kedvelőinek a Corvin plázában találh1ató LIFE 1. fitness edzőterem ad számos lehetőséget.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018