41 900 000 Ft
1 M Ft/m2
41,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Józsefváros, 1+1 szobás

40  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Budapest VIII. kerületében, egy a Kálvária térhez közeli, 1+1 szobás, felújított, 1. emeleti 43 négyzetméteres lakást.


A lakás az elmúlt években több felújításon is átesett, ami kitért a teljes villanyhálózat cseréjére és korszerűsítésére, a vízvezetékek cseréjére, új konyhabútorok beépítésére és gépesítésére, a fürdőszobát új burkolatokkal, csövekkel és villanybojlerrel szerelték fel. A falakat egyedi stílusban csiszolták és festették, mely a rusztikus kinézete mellett, illeszkedik a társasház szecessziós építészeti stílusához.

Az új és korszerű biztonsági ajtón belépve a konyha fogad minket, mely a képeknek megfelelően teljesen újszerű, és felszerelt. Szemben a kisszoba található, mely műanyag ablakkal szerelt, és a csendes belső udvarra néz.
Tovább haladva az új burkolatokkal ellátott fürdőszoba található. Épített zuhanysarok, melyet több rétegben szigeteltek az esetleges ázások ellen. A lakás stílusának megfelelően a falon kívül futnak a rézcsövek, mely az esztétika mellett a szerelhetőséget is megkönnyíti.

A lakás legnagyobb helyisége a nappali, melynek a nagy ablakai felújítottak, keleti tájolásának köszönhetően napos, fényes szoba. A méretének köszönhetően kialakítható dolgozó sarok, étkező, de akár háló helyiség is leválasztható.

Az ingatlan per-, és tehermentes, teljes berendezéssel eladó, és azonnal birtokba vehető. A tulajdoni lap szerint 40, de a valóságban 43 négyzetméter.

A társasház jó anyagi helyzetének köszönhetően több felújítás és korszerűsítés is megtörtént már. Ez érintette a tető és eresz felújítását, a teljes villanyhálózat korszerűsítését, a gázvezeték hálózat cseréjét, és a csatornarendszer karbantartását. Ezen felül felújították a körfolyosót is, de ezek mellett több karbantartás is tervben van.

Az ingatlan lokációja és infrastruktúrája kiváló. Néhány perc séta alatt könnyedén elérhetőek kisebb-nagyobb vásárlási lehetőségek, a Kálvária tér, ahol kutyafuttató is található, a Corvin pláza, ahol számos lehetőség adott akár a kikapcsolódásra is, több egyetem, melynek köszönhetően ideális választás lehet befektetési célra, ugyanakkor első lakásként is tökéletes lehet egyedülállóknak vagy frissen összeköltözőknek. A tömegközlekedés kedvelői is megtalálják a BKK adta számos lehetőségeit.
M281497
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018