33 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
33,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1 szobás

28  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Modern Stúdió lakás az Orczy parknál a Ludovika Aréna szomszédságában!

Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított és modernizált, napfényes stúdiólakást közvetlenül az Orczy park főbejáratával szemben. Az ingatlan tulajdonosa építészmérnök, így minden részletében átgondolt és precízen megvalósított. A lakás 28 m? alapterületű, plusz egy 5 m?-es hálóhelyiség található a galérián. Délkeleti tájolásának köszönhetően a lakás egész délelőtt természetes fényben fürdik.

A legfelső emeleten található klímás lakás előnyei és hátrányai is egyaránt érvényesülnek: lift ugyan nincs, de cserébe senki nem zavarja a nyugalmat a felső szintről. Az épületben barátságos, fiatalos lakóközösség él, amit az egyetemek közelsége is elősegít.

A fűtésrendszer kétféle lehetőséget kínál: hőszivattyús hűtés-fűtés, vagy statikus elektromos fűtőpanel, mindkettő H tarifás elektromos mérővel ellátva. A modern, gépesített konyha indukciós főzőlappal van felszerelve. Az ablakok háromrétegű üvegezéssel, alumínium redőnnyel és mobil rovarhálóval rendelkeznek!
A felújítás során csakis kiváló minőségű anyagok kerültek beépítésre.
A közlekedés kiváló: 83 TROLI mindössze 2 p séta, 2b, 23, 24 villamosok 5 percre , 2B,M3 metró 10 p sétatávolságra található!
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok!

  • elektromos
  • Épület emelet: 4.
hirdetés
© 2018