39 990 000 Ft
833,1 E Ft/m2
40 M Ft
833,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás Erzsébetvárosban a Rózsák tere, 48 négyzetméteres

48  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Befektetési, AirBnB lehetőség Budapest VII. kerületében, a Keleti pályaudvar és a Városliget közelében! Megvételre kínálok Budapest VII. kerületében egy 48 négyzetméteres, 3. legfelső emeleti , felújitott 2 különynyiló szobás világos, klímás, normál belmagasságú rendkívül jó elosztású lakást kifogástalan lokációval. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában. Az ingatlan per-tehermentes, azonnal költözhető.
A nappali szoba ablakai csendes mellékutcára néznek, a hálószoba és a konyha a belső udvarra.
A fürdőszobában gránit burkolat és jakuzzis fürdőkád, beépített szekrényekkel található.
A hálószobában beépített, hatalmas tükrös gardrób szekrény és méretre készített francia ágy (160x200 cm) tárolókkal a vételár része.
A konyhában méretre készített beépített konyhaszekrény található.
Minden helyiség külön nyíló.
A lakás klimatizált, fűtése gáz konvektor.
A lakás közvetlen közelében minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Gyalog könnyedén elérhető kisebb-nagyobb bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, korház, és az Aréna Pláza is. Ez utóbbi számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, mivel éttermek, edző terem és mozi is megtalálható itt. Befektetési céllal keresőknek is jó döntés lehet.
Lokációjának és infrastruktúrájának köszönhetően könnyedén keresett szállás válhat belőle! A lakóközösség igényes. Az ingatlan elhelyezkedése és a tömegközlekedés kiváló, néhány perc sétára van a Keleti pályaudvar.
Befektetésnek is kíváló az elhelyezkedése miatt.
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018