59 990 000 Ft
983,4 E Ft/m2
60 M Ft
983,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Király utca

61  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest VII. kerületében, a Király utcában, közel a Lövölde térhez, egy 4 emeletes, liftes társasház, földszintjén található, BELSŐ UDVARRA néző, VILÁGOS, CSENDES, FELÚJÍTOTT, 61 nm-es, 3 szobás, polgári tégla lakás!

TEHERMENTES! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A ház:
A felépítmény 1907-ben épült, pince és 4 emelet szintkiosztással. Az eladó ingatlan a földszinten található, csendes belső udvarra néz.

A társasházban 2 db. zárt lépcsőház található, a főbejárathoz közelebbiben hívó lift üzemel. A lakóközösséget kulturált, önmagukra és környezetükre is igényes emberek alkotják.2024-ben több felújítás történt, a felújítás részletei:- Megtörtént a teljes elektromos hálózat és víz-vezetékek cseréje. - Felújításra került a fürdőszoba.- Méretre készült konyhabútor, amely gépészettel együtt a vételár részét képezi.- A szobák valódi parketta aljzatát csiszolták és lakkozták. A fűtésről gázkonvektorok, a használati meleg-víz ellátásról gáz átfolyós vízmelegítő gondoskodik. A fürdőben elektromos fűtés üzemel. A közös költség 11.000 Ft./hó mely tartalmazza a közös helyiségek költségeit, szemét szállítást és a felújítási alapot is. Minden más fogyasztás egyedileg mérhető és fizetendő a szolgáltatok felé.

A közlekedés: A ház előtt áll meg a 70-es, és a 78-as trolibusz.

Tehermenetes, 1/1-es tulajdon! Azonnal költözhető!

Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

hirdetés
© 2018