58 500 000 Ft
1,4 M Ft/m2
58,5 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetváros, Kertész utca, 2 szobás

42  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok egy 42 m2 alapterületű felújított, két szobás REZSI VÉDETT, csendes társas házi lakást. A lakás az első emeleten helyezkedik el, déli tájolású, udvarra nyíló ablakos. A lakásba érkezve egy kis előtérbe érkezünk, ami egy légtérben van a galériázott, amerikai konyhás beépített konyhaszekrénnyel, villany tűzhellyel, szag és páraelszívóval, hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelt nappalival. A bejárattól balra helyezkedik el a 9,5 m2 alapterületű szoba. A fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval felszerelt. A toalett a kézmosóval külön helységben kapott helyet, ahol kényelmesen elfér a mosógép is. A szobák szalag parkettával, a többi helység járólappal burkolt. A meleg vízről és a fűtésről gázcirkó gondoskodik radiátorral, a hideg burkolatok alatt padló fűtéssel kiegészítve. A közös költség 15600 Ft. korlátlan vízfogyasztással.

Ide csak költöznie kell !

A házról :
Nagypolgári, rendezett, jó lakóközösséggel.

Értékálló befektetés rövid vagy hosszú távú kiadásra, a házban az AIRBNB engedélyezett.

Ha további kérdése merülne fel vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Cégünk ügyfelei számára szolgáltatásaink ingyenesek :
szaktanácsadás, hitel és biztosítás személyre szabottan széles portfólióból, valamint kedvezményes ügyvédi hátteret biztosítunk!

hirdetés
© 2018