60 900 000 Ft
1,5 M Ft/m2
60,9 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás, Erzsébetvárosban, Budapest

41  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapet 7.kerületében, a Nyár utcában megvételre kínálok egy legfelső emeleti, napfényes, felújíott 2 szobás lakást!

A ház rendezett, kulturált, alacsony közös költséggel, ami jelenleg 5000 Ft hó alatt van és már a vízfogyasztást is tartalmazza. Lift van a 4. emeletig.

A lakás a legfelső, 5. emeleten helyezkedik el, DK-i tájolasú, világos egész nap. Közvetlen fal csak az alsó szomszéddal van, az emeleten ezen a lakáson kívül még egyetlenegy lakás található, ahol egy rendezett szomszéd él, akivel jó a viszony, vele közös fal nincsen. A legfelső emeletre vezető lépcsőt csak ez a két lakás használja. A két lakás előtti közös terület is már ráccsal van védve, innen nyílnak a lakások két külön irányba. A lakás három ablaka belső udvarra néz . Ezeknek az adottságoknak köszönhetően a lakás rendkívül csendes, benapozott és ritkaság számba megy a körúton belül.

Elrendezését tekintve egy előszobából, egy kádas és kis ablakos fürdőből, egy amerikai konyhás nappaliból és egy leválasztott halótérből áll, ahol egy dolgozó rész is ki van alakitva. Innen nyílik a beépített gardrób.

Rezsiköltsége nagyon alacsony, télen 10.000 Ft, nyáron ennek kb a fele. Ebben a gáz és áram fogyasztás van benne. A víz a közös költség része, ami szinten nagyon alacsony, havi 5.000 Ft.

A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény, a beépített fürdőszoba szekrény, a plafonig érő beépített gardrób és a beépített előszoba szekrény is. Ezek mind kifejezetten ebbe a lakásba készültek. A többi bútor megegyezés tárgya.
Elhelyezkedését tekintve abszolút belváros, a 7. kerület körúton belüli részén található, minden, ami a mindennapi élethez szükséges, gyalogos távolsagra található.
Közlekedését tekintve a piros, zöld metrók, 4/6 villamos, 47/49 villamos is séta távolsagra van, illetve minden Blaha, Astorián át közlekedő busz is.

Az ingatlan jogilag és anyagilag is rendezett. Hosszutavu kiadásra is tökéletesen alkalmas.
2010-ben volt a vezetékek cseréje. A kéményt 2,5 éve bélelték ki, amikor új kazánt tettek be.
Jelenleg bérlő lakik a lakásban.

hirdetés
© 2018