85 600 000 Ft
972,7 E Ft/m2
85,6 M Ft
972,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Erzsébetvárosban, 88 négyzetméteres

88  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***Budapest 7.kerületében A VÁROSLIGETNÉL ELADÓ 2 földszinti lakás! ***

1-es lakás: 2 szobás 35 nm-es.
Az ingatlan területe: 20nm alsó szint + 15nm felső szint.

2-es lakás: 3 szobás 53 nm-es.
Az ingatlan területe: 24nm alsó szint + 29nm felső szint.

Jelenleg az ingatlan teljes felújítás alatt van, mind esztétikai mind gépészeti szempontból is, így a képeken referencia munkák vannak.

Teljes berendezéssel kerül átadásra, így kiváló választás befektetésre is, hiszen elkészülés után azonnal kiadható.

Kiváló lokáció: Közel a Keletihez és a Városligethez is. Az ingatlan tulajdoni lapon 44 nm-es , 1 szobás, tehermentes. Ebből az ingatlanból lesz 2 különálló lakás, használati megosztással.

A lakásokban külön víz és villanyóra lesz felszerelve ami 32amperos főmérő. A felújítás természetesen érinti a teljes víz, -villany hálózatot, hideg, meleg burkolatok, festés, új szaniterek, új beépített konyhabútor, mosdók, csaptelepek , szerelvényezések, tehát mind esztétikai, mind műszaki tekintetben teljes körűen felújítva kerülnek átadásra.
Rövid távú kiadást a ház NEM engedélyezi.

M272388
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018