33 800 000 Ft
1,5 M Ft/m2
33,8 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Erzsébetváros, 1+1 szobás

22  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TULAJDONOSTÓL ELADÓ!

Budapest VII. kerületében, a Városliget és a Garay Pláza közelében, egy rendezett, kulturált polgári stílusú házban eladó egy 31 nm-es hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan alsó szintje 22 nm, amelyhez egy 9 nm-es üvegkorlátos galéria tartozik, ahol a belmagasság 1,7 méter. A lakás műszakilag és esztétikailag teljes körűen felújított, beépített és gépesített konyhabútorral felszerelt. Minőségi burkolatokat és szanitereket építettek be. Az ingatlan földszinti, belső udvari kilátású, és részben bútorozott. Azonnal költözhető, az ingatlant nem lakják. Kedvező közös költség mindössze 3810 forint.A fűtést a lakásban 1 db 2000 WATTOS üveglapos, esztétikus, fekete, szabályozható fűtőpanel szolgáltatja, a fürdőszobában törölközőszárítós fűtőpanel.

Bár frekventált helyen található, a lakás csendes, és egy barátságos, jó lakóközösség jellemzi. Ajánlom diákoknak, pároknak.

M286855
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • elektromos
  • lift van
hirdetés
© 2018