109 000 000 Ft
807,4 E Ft/m2
109 M Ft
807,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 4+1 szobás

135  m2 alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Városliget közelében, a Dembinszky utcában Eladó egy sok lehetőséget magában rejtő, 135 m2-es, 4 nagy méretű szobás + 1 félszobás, szeparált ablakos konyhás, 2. emeleti, Nagypolgári, téglalakás, jó állapotú szép társasházban!

A TÁRSASHÁZ az 1900-as évek elején épült, VII. kerületben a Dembinszky utcában található, néhány perc sétára a Városligettől. A ház külső homlokzata és belső terei és lépcsőháza is szép klasszikus kialakítású és jó állapotban van. Három emeletes, belső lépcsőházas, lift nincs. 32 lakás található a házban. Jó anyagi helyzettel és kiváló lakóközösséggel rendelkezik. Közös költsége: 20.600 Ft, mely rendkívül kedveső és magába foglalja a ház biztosítását, a felújítási alapot, a szemétszállítás díját és az általános költségeket.


A LAKÁS, tehermentes, utcai nézetű, világos, 135 m2-es dél-keleti tájolású, közepes állapotú/felújítandó. Kisebb felújítással is beköltözhető, minden működőképes és viszonylag jó állapotban van (vezetékek, parketta, nyílászárók)
Jelenleg 4 hálószobával + 1 félszobával rendelkezik + konyha, + előszoba + fürdő + wc + kamra. Külön 2 villanyórája, 2 gázórája, 2 vízórája van. Belmagassága 365 cm.
Fűtését jelenleg gázkonvektor, meleg vizét villanybojler biztosítja.
AKÁR 3-4 lakást is ki lehet alakítani!


AZ UTCA csendes egyirányú, kedvező parkolási lehetőséggel és tömegközlekedéssel.
Néhány sétára találhatók a 70,74,75 és 78-as trolik megállója.
Közelben élelmiszerboltok, általános és középiskolák, orvosi rendelő, boltok elérhetők.

Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Ingatlan adás - vétel előtti adó és illeték optimalizálással kapcsolatos tanácsadás díjmentes. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Az adásvételi szerződéshez, igény szerint, ingatlan szakjogászt - ügyvédet tudunk ajánlani.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Üdvözlettel, Golobicza Roland

hirdetés
© 2018