85 200 000 Ft
1,6 M Ft/m2
85,2 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Erzsébet körút

54  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Erzsébet körúton, a híres New York kávéház közelében, elegáns megjelenésű, liftes társasház negyedik emeletén kínálunk megvételre egy jó állapotú, utcai fekvésű, 54 nm-es, jelenleg egyszobás, napfényes lakást.

Az ötemeletes lakóház az 1890-es évek elején épült, mind külső, mind belső homlokzata, lépcsőháza szép állapotú, felújított.

A lakás bejárata a szomszéd lakással közös, tágas előtérből nyílik. Belépve kényelmes előszobába érkezünk, melynek egyik oldalát mennyezetig érő, praktikus gardróbszekrény foglalja el, másik oldalán a kádas fürdőszoba és a kis konyha kapott helyet. Az előszobát kétszárnyú üvegajtó köti össze az impozáns méretű, 41 nm-es, hatalmas, délnyugati tájolású ablakainak köszönhetően ragyogóan napfényes szobával. A helyiség nagysága és az ablakok elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy igény szerint akár két szoba kialakítására is sor kerülhessen.

A lakás frekventált elhelyezkedésénél és adottságainál fogva kellemes otthont nyújthat egyedülállóknak és fiatal pároknak, de befektetésnek is (AIRBNB v. hosszú távú kiadás) remek lehetőség.

Műszaki információ
Az ingatlan alapvetően jó állapotú, némi csinosítást igényel. A nyílászárók fából készültek, a szoba és az előszoba burkolata fa parketta, a konyha és a fürdő járólapos. A fűtés házközponti, a melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. A belmagasság 3 m. A közös költség igen kedvező, fűtéssel, víz- és csatornadíjjal együtt 20 ezer forint.

Környék
Az ingatlan Budapest egyik legfrekventáltabb részén található, ahol a bevásárlási lehetőségek és szolgáltatások legszélesebb köre biztosított.

Közlekedés
4-6-os villamos, M2 metró, 7-es buszcsalád, 74-es troli

Adatbázisunkban számos ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

hirdetés
© 2018