66 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
66,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Terézváros, Szinyei Merse utca, 61 négyzetméteres

61  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

+++Eladó egy 61 nm-es, 3 szobás, frissen felújított lakás, privát terasszal a Szinyei Merse utcában!+++

KÖNNYEN KIADHATÓ!

Lakás:
A lakás közelmúltbeli felújítása során teljes egészében megújult.
A műszaki tartalomból a teljes elektromos és víz hálózat cserével lett. A kazán cseréje szükségtelen volt, hiszen egy viszonylag új belső égésterű kombi kazán üzemel itt, ami még sokáig kiszolgálja majd új tulajdonosát. Azonban a radiátorokat jóval újabb, szebb és hatékonyabb modellre cserélték.
Ezek mellet a lakás energetikai hatékonyságát tovább javítja, hogy a legtöbb külső és belső nyílászárót is cseréltek. Továbbá beépítésre került egy teljesen új és gépesített konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, külön wc, burkolatok, világítótestek. A falak új festést és hangulatos tapétákat kaptak.

Ide tényleg csak beköltözni kell!

Társasház:
Szerencsére a ház ügyeit egy rendkívül agilis, felkészült és barátságos közös képviselő intézi, így az épület karbantartása folyamatos. A közeljövőben tervezik felújítani a ház külső homlokzatát és a lépcsőházat, amire meg is van a pénz. Valamint további renoválási munkálatok várhatók.
A ház lakói konszolidált, csendes és barátságos emberek. A ház nyugalmát megőrizvén rövid távú kiadás a házban nem engedélyezett.

Lokáció:
A Nyugati pályaudvar és a Városliget vonzáskörzetében, mégis egy csendes és egyirányú utcában vagyunk. Belvárosi lakásról lévén szó az infrastruktúra itt az egyik legjobb, számos tömegközlekedési és bevásárlási lehetőség közül választhatunk. A esti szórakozó helyek, éttermek, pubok többsége és Westend City Center séta távolságon belül elérhető. A természetben vágyóknak a Városliget közelsége megnyugtatásul szolgálhat.

Ajánlom ezt a lakást a belvárosi élet kedvelőinket, egyedülállók, pároknak és befektetőknek a jó kiadhatóság miatt.

További információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal hét minden napján!

hirdetés
© 2018