98 000 000 Ft
882,9 E Ft/m2
98 M Ft
882,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Terézváros, Budapest, 3 szobás

111  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*****Terézvárosban 3 szobás, napfényes, kiváló elosztású lakás eladó*****
Kodály körönd közelében eladó, egy 111 nm-es, 3 külön nyíló szobás, tágas étkező konyhás, negyedik emeleti nagypolgári lakás.
Az ingatlan 2009-ben teljes körű felújítást kapott, 2022-ben pedig új kazán lett beszerelve és a kéményt is kibélelték.
Belmagassága 3,6 m, így igény esetén akár galéria is építhető. A két nagyobb szoba csendes utcai nézetű és délnyugati fekvésű, míg a kisebb szoba a belső udvar felé néz. Az előszoba, a konyha, az étkező és közlekedő egy nagy egységet alkot.
A társasház nagyon szép és gondozott, a közös képviselet kitűnően végzi a munkáját.
A közelben található egy közösségi kert, ami igazán üdítő színfoltja a kerületnek.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018