169 900 000 Ft
1,6 M Ft/m2
169,9 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Terézváros, Izabella utca, 106 négyzetméteres

106  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Izabella utcában, egy gyönyörűen felújított homlokzatú, patinás társasházban kínálok eladásra egy 3. emeleti, 106 nm-es lakást.

A lakás teljesen újjáépített, és minden részletében maximálisan igényes, rendkívül praktikus és luxus színvonalú. A felújítás során minden aspektusra odafigyeltek, beleértve a gépészetet (elektromos hálózat, vízvezeték stb.), a burkolatokat és a nyílászárókat is.

Társasház:

Az épület 1896-ban épült.
Tégla építésű, 5 szintes.
A belső homlokzat felújításakor üveglift került beépítésre, ami elegáns és kényelmes megoldást kínál a lakóknak.

Lakás:

A lakás kényelmes, komfortos és tágas. A nagy belmagasság miatt minden tér szellős és légies. Az ingatlan a 3. emeleten található, és az utcára néz. Összesen 106 m2-en terül el, és 4 hálószobát, 1 amerikai konyhás nappalit, valamint 3 fürdőszobát tartalmaz. A lakás fűtése és melegvíz ellátása egyedileg történik, új gáz cirkóval biztosítva. A konyha gépesített és teljes berendezéssel rendelkezik.

Környék/Közlekedés:
Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben találhatóak a 72-es, 73-as és 76-os trollibuszok, valamint az 1-es metró és a 4-6-os villamos. A közlekedés könnyen megoldható a környéken.

Az ingatlanban az AIRBNB üzemeltetés engedélyezett, így befektetőknek vagy azoknak, akik extra jövedelemforrást keresnek, kiváló lehetőséget kínál a bérbeadásra. Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.

Amennyiben érdekli az ingatlan vagy további információra van szüksége, kérem, keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018