210 000 000 Ft
2 M Ft/m2
210 M Ft
2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Terézvárosban, 3 szobás

105  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest Andrassy út- Nagypolgári Lakás !

Eladásra kínálok az Andrassy uton egy elérhető ritkaságot .

A nagypolgári stílus, a magas belmagasság és a felújított elektronika mind hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez.

Az 1940-ben épült épület 2. emeletén elhelyezkedő lakásnak 105 négyzetméteres alapterülete van, és 4 méteres belmagasság teszi különlegessé.

Az ingatlanon belül 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, gardrób és tágas előszoba található.

Az elektronika felújítása, az új kábelek és a Designer által kialakított belső tér mind azt sugallják, hogy a lakás modern és kényelmes életteret biztosít.

Az ingatlan elhelyezkedése is vonzó, mivel csendes környéken található, és egész délutánra kitűnő napfényes megvilágítást kap.

A kifogástalan szomszédok és az utcán történő parkolási lehetőség további előnyök, amelyek hozzájárulhatnak az otthoni életminőséghez.

A leírt lakás környezete különleges és kiemelkedő elhelyezkedésű Budapesten. A diplomaták és politikusok környéke általában biztonságosabb, mivel ilyen területeken gyakran magasabb a közbiztonsági szint. A közelben található tömegközlekedési lehetőségek, mint a metró és buszok, továbbá a központi elhelyezkedés (Kodály körönd, Hősök tere, Oktogon) mind kiválóan szolgálják a lakók kényelmét és mobilitását.

A Kodály körönd és Hősök tere kulturális és történelmi jelentőségű helyszínek Budapesten, és mindössze néhány perces sétával elérhetőek. Az Oktogon pedig egy forgalmas csomópont, ahol számos üzlet, étterem és kávézó található.

A környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ami megkönnyíti a város felfedezését és a mindennapi teendők elvégzését. Az ilyen elhelyezkedés lehetővé teszi a gyors és könnyű hozzáférést Budapest különböző részeihez.

Amennyiben érdekli a lakás, javasolnám, hogy keressen bizalommal és tekintsük meg még ma !

210000000 Ft

hirdetés
© 2018