145 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
145 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Terézvárosban, VI. kerület Benczúr utca, 3 szobás

94  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

DIPLOMATANEGYEDBEN ELADÓ KONYHA+ÉTKEZŐ+NAPPALI+ 2 HÁLÓS, BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁS
NAGY MÉRETŰ (10 m2) TERASSZAL!


Budapest, VI. Diplomatanegyed rendkívül népszerű , hiszen kiváló helyen van, közel a turisztikai látnivalókhoz, a kulturális intézményekhez.Népszerű a diplomata,és külföldi állampolgárok körében,így általában magas a kereslet a bérleményekre, ez biztos bevételi forrást,és kiemelkedő hozamot jelent a tulajdonosok számára.Csendes, biztonságos környék. A Diplomatanegyed körül parkok és zöldterületek találhatóak (Városliget) , melyek nyugodt és pihentető környezetet biztosítanak az itt lakóknak.

Ebben a környezetben , a Munkácsy Mihály_ Benczúr utca kereszteződésénél kínálunk eladásra tulajdoni lapon 44 m2, valóságban azonban 94 m2-es , kétszintes, legfelső emeleti otthont. Az alsó szinten konyha, étkező, nappali, gardrób, és külön WC található. Az emeleten két hálószoba,és egy 10 m2-es nyitott terasz csodálatos városi panorámával. A teljes utcai frontja ennek a szobának faltól falig üvegablak tolóajtós megoldással. A 10 000 Forintos közös költség tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is, minden más közmű egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban díjmentesen. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

hirdetés
© 2018