209 000 000 Ft
1,7 M Ft/m2
209 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Benczúr utca

121  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest csodálatos 6. kerületében, a Benczúr utca elején, a nagypolgári elagancia ikonikus helyén, generál felújított 123 nm-es lakás ELADÓVÁ vált!

Egy gyönyörűen, és extra magas minőségben felújított, a nagypolgári elegancia megőrzése megtartásával, extra minőségi anyagokkal, a mai korszerű műszaki felszereltséggel felszerelt, egyedi art deco bútorokkal berendezett nagyívű polgári lakás vált eladóvá .

A lakást a jelenlegi tulajdonosai saját maguknak újították fel, jó átgondolt, exkluzív belsőépítészeti anyagok felhasználásával, kiváló beltéri kiosztással.
A lakáshoz több extra elem is tartozik:- saját dedikált udvari gépkocsi beálló- utcára néző kedves és elegáns kis reggeliző erkély- a lakás előtt saját használatú, kb 16 nm-es saját terasz egyedi berendezéssel, mely az udvarra, és a lakás melletti templomtoronyra néz.

A lakás nagyon kicsi rezsivel fenntarható, jelenleg étkező-konyha, dolgozószoba, előszoba, vendégmosdó és háztartási helység, nappali, erkély, gardrób, dupla komfortos fürdő és tároló helységekből áll.

Ajánlom mindazoknak, akik nem szeretnének építkezni / átalakítani, és akiknek fontos a szuper lokáció mellet a prémium belső design.

A nem beépített bútorok egy része egyedi megállapodás részét képezi.

Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018