139 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
139 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Budapest

92  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

V. kerületben, a Városház utcában eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, légkondicionált, amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, 92 nm-es rendkívül világos, harmadik emeleti polgári lakás, liftes házban.

 

A lakásba lépve a konyhával közös étkezőbe lépünk. Innen nyílik az egyik hálószoba – amely az udvarra néz, és az egyik fürdőszoba, továbbá a tágas nappali. A nappaliból külön nyílik egy-egy hálószoba. Az egyik hálószobához tartozik egy privát fürdőszoba – nagy káddal, duplamosdóval, WC-vel, hangulatvilágítással, és tartozik még hozzá egy gardrób helyiség.
A másik hálószobába beépítésre került egy hatalmas gardrób. Ez a két hálószoba és a nappali a Pilvax közre néznek. A szobák belmagassága 3,5 méter.

 

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk készséggel és ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

A lakás teljes körű felújításon esett át, kifogástalan állapotban van, IGÉNYESEN berendezett és kivitelezett. Vadonatúj villany- és vízvezetékek kerültek kiépítésre.
Modern és letisztult új konyhabútort , magas minőségű konyhai gépekkel, mint beépített hűtő, beépített mosogatógép, sütő, főzőlap, páraelszívó és beépített mikrohullámű sütő került beépítésre.

 

Környék

A házból kilépve a nyüzsgő belváros kellős közepén találjuk magunkat. A lakás a méltán impozáns Párizsi Udvar szomszédságában található, Budapest leghíresebb sétáló utcája, a Váci utca egy perc, a Dunapart 2 perc sétával elérhető. A Ferenciek terétől néhány lépésre található, az M3-as metró vonalán. 3 perc sétával pedig a Deák tér is könnyen megközelíthető.

 

Közlekedés

Az M3-as , M2-es , M4-es metró , trolik , a 46-49-es  , 2-es villamos is pár perc gyaloglásra található szóval  közlekedés szempontjából is kiváló!

 

Ajánjuk

Mindenkinek ajánlom, aki egy belvárosi luxus lakásra vágyik ami valóban élhető akár családdal is a 3 különnyíló hálószobája miatt.De befektetésre is kitűnő választás mivel azonnal kiadható és a leendő tulajdonosnak már a berendezéssel sem kell törődnie.

 

Bármilyen kérdése van kérem keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018