128 000 000 Ft
1,8 M Ft/m2
128 M Ft
1,8 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

72  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

V. kerület, közkedvelt részén, a Szent István Bazilika mellett eladásra kínálunk egy 72 nm-es, 2 szobás, napfényes, III. emeleti luxus minőségben felújított és bútorozott, a most átadott Podmaniczky Frigyes térre, s a Bajcsy Zsilinszky útra panorámás sarok lakást. Mindez egy kiváló infrastruktúrával, lokációval rendelkező társasházban lévő lakás, ahol a mindenre nagy figyelmet fordító társasházi képviselet az elmúlt időszakban több felújítást is elvégzett az épületben ( pl lift teljes felújítása ), mely az engedélyezett rövidtávú bérbeadás szempontjából is kiemelt figyelmet érdemel.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan tehermentes, irodánk díjmentesen segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót amennyiben szükség van rá.

 

Műszaki

A lakás bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Belépve az előszobába (ahol megannyi pakolási lehetőség van, balra található a hálószoba, udvari ablakkal mely igazán csendes és alkalmas a pihentető alvásra. A folyosón jobbra haladva végig szekrénysor, illetve egy háztartási helyiség és  egy fürdőszoba wc-vel található, végül a nagy 4 ablakos amerikai konyhás nappaliba azaz a nagy szobába érünk, mely az épület sarkán helyezkedik el, ezért nagyon világos, és fantasztikus kilátással rendelkezik. A lakás ablakai eredeti rekonstruált nyílászárókban, duplafalu, már modern hő és hangszigeteléssel bíró üvegekkel vannak ellátva. A fűtésrendszer infrapanelekkel s gázcirkóval, valamint a szobák külön klímarendszerrel vannak ellátva. Az ár tartalmazza a bútorokat.

12.000 Ft/hó, amelybe bele tartozik a korlátlan víz is, emellett a fűtése és a villany fogyasztás alapján egyedi mérésű.

 

Környék

A házból kilépve, szinte minden elérhető a környéken, közértek, gyógyszertár, posta, metró, trolibuszok, a WestEnd, s a Deák tér is gyalog távra található. Emellett iskolák, óvodák, szintén, de ha befektetésnek szánja az ember, akár rövid, akár hosszú távon, gyalog távra találhatóak nevezetességeink: Szent István Bazilika, Zrínyi utca, Lánchíd, Parlament, Szabadság tér, Andrássy út, Váci utca, Erzsébet tér, Belvárosi piac, de a szórakozónegyed is 3-4 perc séta.

 

Közlekedés

Kiváló közlekedéssel rendelkezik a környék, Az Arany János utcai metró megálló 50 méterre van, de gyalogtávra található a Deák tér és a Nyugati tér is, gyakorlatilag mindegyik metró pár perc alatt megközelíthető, emellett a 2-4-6-os villamosok is, megannyi busz és troli.

 

Ajánljuk

Alapvetően olyanoknak, akik szeretik a város pezsgését, akik szeretik azt az atmoszférát, melyet turisták milliói látogatnak. Vagy azon befektetőknek akik ezt kihasználva olyan lakásba fektetnék pénzüket, ahol rövidtávú kiadás is lehetséges, mellyel vagyonokat lehet keresni a lokációjának köszönhetően.

 

Hívjon bizalommal, kérdéseire készségesen válaszolok, a lakás rugalmasan megtekinthető.

hirdetés
© 2018