157 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
157 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 4+1 szobás

131  m2 alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy kivételes lehetőségű, egyedi elképzelések megvalósítására alkalmas 131 nm-es, kétszintes lakás Budapest szívében, az 5. kerületben. A Károly körút és Semmelweis utca, egyik legszebb átjáróházában helyezkedik el, a 4. emeleten, belső udvarról érhető el, ezért a város zajától is távol esik.

Csendes, liftes, rendezett, jól karbantartott társasházban található, amely körfolyósának burkolatát a közelmúltban újították fel. Az ingatlan két külön lakásként is használható / hasznosítható, bérbeadás céljára is kiváló. A 80 nm-es alsó lakásban két nagy szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, kályha, az 50 nm-es tetőtéri lakásban két szoba, fél szoba, fürdőszoba + WC, konyhasarok található. Külön bejárat megoldott. Mindkét lakás külön feltöltőkártyás villany és gázórával rendelkezik, a vízdíjat a közös költség tartalmazza. Felújítást követően lakásnak, irodának, rendelőnek, munkásszállónak is hasznosítható.

Felújítandó állapot, ideális befektetési lehetőség. A társasházi közgyűlésen albetétesítés lehetséges, és airbnb engedély is kérhető mivel házban még nem érte el a maximális számot az airbnb engedélyek száma. Gyalogosan közel van egyetemekhez és szórakozási lehetőségekhez.

Teher és illetékmentes.

hirdetés
© 2018