34 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
34 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Lipótvárosban, 1 szobás

25  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Teljesen felújított kis lakás Alkotmány utcában, a Parlament közelében!

Eladóvá vált egy teljesen felújított, 25 négyzetméteres kis lakás. Ez az otthon tökéletes választás lehet első lakásnak vagy akár befektetésnek is.

A lakás különlegessége az egyedülálló kialakítása. A galériával bővített, 25 négyzetméteres terület minden négyzetcentiméterét kihasználták, hogy Önnek a lehető legtöbb kényelmet nyújtsa. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy praktikus 2 négyzetméteres tároló raktár is. A tároló raktár előtti szoba 6m2 alapterületű a belmagasság itt kb. 190 cm.

Az ingatlan tökéletesen berendezett állapotban várja új tulajdonosát. A felújítás során kiemelten fontos volt számunkra a csend és a megfelelő szellőzés biztosítása, ezért két bejárati ajtót szereltek fel. A dupla blue akusztikus függesztett gipszkarton mennyezet és a 6 cm vastag hangszigetelő kőzetgyapot pedig további hangszigetelést nyújt, így biztosítva a nyugodt otthoni légkört.

A lakás kellemes hőmérsékletéről és friss levegőjéről egy 90x90 ablak és egy rendkívül csendes szellőztető ventilátor gondoskodik. Emellett az inverteres klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet beállításáról, legyen szó nyárról vagy téli hidegről. A fűtés központilag van megoldva. A közös költség mindössze 13.200 forint havonta, ami tartalmazza a fűtést és a vízfogyasztást is.

Ha további információra lenne szüksége vagy szeretné megtekinteni a lakást személyesen, hívjon a fenti telefonszámon!

  • lift van
hirdetés
© 2018