120 000 000 Ft
2,3 M Ft/m2
120 M Ft
2,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Lipótváros, 2 szobás

53  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest, V. kerületében, a Falk Miksa utcában, közel a Parlamenthez egy 53 nm-es, IV. emeleti, teljesen felújított, szép, napfényes, utcára néző, társasházi lakás.

Az ingatlan kiváló helyen fekszik a Régiségek utcájában, 5 percre a Parlamenttől, 2 percre az Olimpiai parktól, a Honvédelmi Minisztériumra néző utcafronttal. A közbiztonság kiváló, köszönhető a környékbeli minisztériumoknak. A parkolás nagyon könnyű, reggel és este, illetve hétvégén mindig van szabad parkolóhely.

Az ingatlant saját használatra vásárolták meg illetve újították fel, emiatt kiváló minőségű, prémium kategóriás burkolatokat, olasz, luxus kategóriás bútorokat és prémium kategóriás konyhabútorokat építetek be (mosogatógép, elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó, Liebherr üvegajtós hűtőszekrény).

A ház kívűl-belül teljesen felújított (új lift, új tetőszerkezet, az összes kémény kibélelve, a vízelvezető csövek kicserélve, pince újra betonozva, új pincerészek kialakítva, a bejáratnál eredeti Zsolnay csempe, díszburkolatos udvari szökőkút, falikút, biciklitároló).

A közös költség 21.000,- Ft.

A társasház szépen karbantartott, a rendről és a tisztaságról a közös képviselet gondoskodik. A lakóközösség fiatalos, családias, segítőkész, emiatt a ház lakói szeretnek ott élni!

Kellemes, csendes, belvárosi környezet, játszótér, kutyasétáltatási lehetőség fogadja az ide látogatókat. A Duna part pár perc sétával elérhető, ahol nyugalomra, kikapcsolódásra, kocogásra, kerékpározásra kiváló lehetőség nyílik. A lakás szomszédságában található a Honvéd tér, ahol zárt park, játszótér és sportpályák találhatók.

A közelben élelmiszerboltok, posta, bank, gyógyszertár, fitneszterem és mozi találhatók. A környékbeli éttermek, kávézók, kisboltok, zöldségesek teszik igazán hangulatossá ezt a városrészt.

A lakás tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető autóbuszokkal, villamosokkal (Jászai Mari tér, Nagykörút), metróval (M3 Nyugati tér, M2 Kossuth tér).

A lakás egyetemistáknak, fiatal pároknak, házaspároknak, befektetőknek tökéletes választás!
Referenciaszám: M282032
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018