169 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
169 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Budapest

128  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

V. kerület, STEINDL IMRE utcában eladó egy FELÚJÍTOTT 128 nm-es, 3 szobás EXKLUZÍV, nagypolgári lakás eladó

V. kerületben a Belváros LEGSZEBB részén, a Szabadság tér közelében, a Steindl Imre utcában eladó egy harmadik emeleti, 128 nm-es EXKLUZÍV NAGYPOLGÁRI ingatlan. A neves tervezők által megálmodott épület a rekonstrukciónak, a HOMLOKZATFELÚJÍTÁSNAK köszönhetően visszanyerte eredeti szépségét. A lakást jelenleg diplomata bérli (1.750 Euro/hó). A minden igényt kielégítő luxus ingatlan a TELJES BERENDEZÉSSEL együtt a vételár részét képezi.

A lakás irányára 169 Millió Ft.

A lakást TELJES KÖRŰEN, igényesen FELÚJÍTOTTÁK a mai kor technikai követelményeinek megfelelően. A felújítás során korszerű minőségű anyagok, MODERN burkolatok (hideg burkolat, csempe, járólap, parkettázás), és szaniterek kerültek felhasználásra. Korszerű beltéri ajtók, hőszigetelt FA NYÍLÁSZÁRÓK, valamint biztonsági ajtó is beépítésre került.

JÓ ELOSZTÁSÚ ingatlan, K-i tájolású, VILÁGOS, ablakai az utcára néznek. A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről és a meleg víz ellátásáról gáz CIRKÓ fűtés gondoskodik. Az ingatlan LÉGKONDICIONÁLÓVAL felszerelt, valamint RIASZTÓRENDSZER van telepítve.

Az 1 nappalból, 2 hálószobából, amerikai konyhából, 2 fürdőszobából (az egyik káddal, a másik zuhannyal felszerelt) ingatlan KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG. A bérleti szerződés még egy évre szól, de szeretné a bérlő még egy évvel meghosszabbítani. A lakás közvetlenül a Duna, a szépen felújított Szabadság tér (fák, virágok, játszótér), kifőzdék, éttermek, reggelizős helyek, színvonalas pékségek szomszédságában található.

A közös költség 33.000 Ft havonta, ami tartalmazza a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás a felújítási alapot és a társasház biztosítást is. (jelenleg a bérlő fizeti)

Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges, vagy parkolóhely bérelhető a Szabadság téri mélygarázsban.

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 5. emelet
hirdetés
© 2018