49 000 000 Ft
1 M Ft/m2
49 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Budapest

48  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó kertkapcsolatos lakás!

A lakásról dióhéjban:
A dél-délnyugati fekvésű, belső udvarra néző, 14 nm-es saját kertrésszel rendelkező lakás egy igazi kis gyöngyszem. Földszinti és udvari elhelyezkedése ellenére, nagy terekkel rendelkező világos lakás. Most volt tisztasági festés, így ezzel már az új tulajdonosnak nem kell foglalkoznia. A kisebbik szobába felszerelt klíma mindig, minden körülmények között kellemes hőmérsékletet biztosít az egész lakásban.
Fűtése házközponti fűtés, egyedi mérő órákkal. Közös költség: 15000 Ft.
A 48 nm-es lakás egy amerikai konyhás nappaliból, egy szobából, egy kádas fürdőszobából és egy külön wc-ből áll. A reggeli kávénkat a mindkét szobából közvetlenül elérhető, saját kerítéssel leválasztott 14nm-es kertünkben fogyaszthatjuk el.

A környezetről dióhéjban:
A két utcafronti, 2008-ban épült tégla építésű ház a méltán népszerű Dandár Gyógyfürdő közvetlen közelében található. A lakás, a 6 emeletes épület földszintjén helyezkedik el. Tartozik hozzá egy 14 nm-es elkerített saját kert. A ház közös zárt udvara - melyen egy kedves kis játszótér is található - két utcára nyílik. Közlekedés szempontjából kiváló a környezet. A közelben van számos villamos és buszmegálló, illetve éjszakai busz is. 10 perc sétára található a Boráros-tér, a Közvágóhíd, a Nagyvárad-tér, vagy a Ferenc Krt. Innen percek alatt Budapest számos pontjára érhetünk, így tömegközlekedéssel sem kell órákat utazni egy távolabbi munkahelyhez. Autóval közlekedők kedvezményes parkolást igényelhetnek, ami az egész kerületre érvényes, vagy mindig vannak bérelhető helyek a ház mélygarázsában is. A házban felszerelt biztonsági kameráknak köszönhetően, az illetéktelen embereknek esélyük sincs..

Mindent egybevetve, aki egy élhető, kertkapcsolatos lakásra vágyik Budapest, egy folyamatosan szépülő, és egyre nagyobb biztonságot adó kerületében, az ne is keresgéljen sokáig. Jöjjön el nézze meg ezt a kis lakást.

Ára: 49.000.000 Ft.

Ingatlanosok kérem ne hívjanak!
Csak Magánszemély !!!!!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 6. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018