43 000 000 Ft
977,3 E Ft/m2
43 M Ft
977,3 E Ft/m2
+36 70 611 8504
Referens Saját Otthon Ingatlan és hiteliroda

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Ferencvárosban, 44 négyzetméteres

44  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Lakás eladó a pezsgő IX. kerület szívében, a Boráros térnél
Fedezze fel ezt a 44 négyzetméteres, napfényes lakást, mely délnyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos.
A lakás egy szobából és egy hallos elrendezésből áll, és részben felújított állapotban várja új tulajdonosát. A nappali burkolata tölgyfa parketta.
A felújítás során a villany- és vízvezetékek, valamint a hideg- és melegburkolatok megújultak, így a lakás korszerű komfortot nyújt.
A hőszigetelt műanyag ablakok és redőnyök gondoskodnak a csendes és energiatakarékos otthonról.
A modern életvitelhez nélkülözhetetlen klímaberendezés is rendelkezésre áll.
A liftes épület biztosítja a kényelmes és biztonságos közlekedést.
A közlekedési kapcsolatok kiválóak: több villamos- és buszjárat, valamint a H7-es HÉV is a közelben áll meg, emellett az M3-as metróvonal is gyorsan elérhető. A környék gazdag szolgáltatásokban: boltok, éttermek, gyógyszertárak és orvosi rendelők sora biztosítja a mindennapok kényelmét.

A lakás ideális választás lehet befektetésnek is, hiszen a környék dinamikusan fejlődik, így a lakás értéke várhatóan nőni fog. Akár azonnal költözhető állapotban van, így új tulajdonosa azonnal élvezheti előnyeit.

Az IX. kerület, különösen a Boráros tér környéke, egy izgalmas és egyre népszerűbb része Budapestnek. A környék dinamizmusa és a folyamatos fejlesztések miatt egyre több fiatal és család választja ezt a részt otthonul. A kulturális és szórakozási lehetőségek, mint például a közeli Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája, valamint a Duna part közelsége tovább növelik a terület vonzerejét.
Az itt élők élvezhetik a városi élet minden előnyét, miközben a közelben lévő zöld területek, mint a Nehru part, lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a pihenésre. A környék kitűnő közlekedése és a kiváló infrastruktúra mindennapi kényelmet biztosítanak, így nem meglepő, hogy sokan választják ezt a helyet hosszútávú otthonuknak.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Jelenleg a berendezések kipakolása folyik ezért a hirdetés látványterveket is tartalmaznak.
Az eredeti alaprajz mellé tettem két átalakítási lehetőséget is.

Megtekintés rugalmas.

hirdetés
© 2018