79 900 000 Ft
791,1 E Ft/m2
79,9 M Ft
791,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 3+2 szobás

101  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest szívében, kiváló közlekedéssel, megvételre kínálok egy IX. kerületi, normál állapotú, nagypolgári lakást a Lónyay Kinizsi utca sarkán.

Egy klasszikus épület legfelső, 4. emeletén helyezkedik el, liftes házban. A 101 m2-s lakás reggeltől estig fényárban úszik a 4 utcai és 1 udvari ablaknak köszönhetően. A lakás a Kinizsi utcára néz, szemben a BÁV egykori központjával, amely jelenleg nincs használatban.

Egy nappali, 2 hálószoba, széles közlekedő, egy konyha, egy fürdőszoba, egy különnyíló WC és egy kamra található a lakásban. 2 bejáratos, melyek közül a konyhai bejáratot nem használjuk, használatához kisebb átalakítás szükséges.

A társasház jó állapotú, a függőfolyosó felújítása jelenleg is tart. A liftet pár éve kapott felújítást. A lakóközösség kultúrált, a társasház jó anyagi helyzetben van, a közös képviselő a házban lakik.

Tökéletes választás egyetemistáknak, fiataloknak, családosoknak, de a két bejárat és a többnyire mozgatható belső falak miatt akár 2 külön lakássá is bontható, így befektetésre is kiemelten ajánlom!

A környék közlekedése és ellátottsága kiváló, minden sétatávolságra esik. A Nagykörút és a Duna part közvetlen közelsége, illetve az egyetemek néhány perces távolsága egyaránt garantált megtérülést biztosítanak a befektetésben gondolkodóknak.

Minden további kérdésével és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!

  • CSOK igényelhető
  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018