59 000 000 Ft
831 E Ft/m2
59 M Ft
831 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 3 szobás

71  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapesten, a IX. kerület rehabilitációs területén, a Tinódi utcában, a belső kertre néző hálószobákkal rendelkező, kitűnő állapotú Bauhaus stílusú téglaház 1. emeletén eladó egy 71 nm-es, tágas, rendkívül világos terekkel, fekvését tekintve ÉK-DNy-i tájolású, tehermentes lakás. Belmagasság: 3,2 m.

A praktikus elosztású lakás ízlésesen kialakított, teljeskörű felújításon esett át (egyedi mérésű víz-, villany- és gázhálózat teljes cseréje megtörtént, új nyílászárókat, redőnyöket kapott az ingatlan, valamint légkondicionáló került beépítésre és a falakat is újraszigetelték). A fűtés Sanier Duval kombi cirkó kazánnal megoldott.

A lifttel rendelkező lakóházban közös tároló is van. A vételár részét képezi a beépített konyhabútor gépesítettsége, külön megállapodás alapján egyéb berendezési tárgyak is.

A lakás helyiségei: előszoba(5,3 m2), konyha-étkező (14,84 m2), nappali (24,5 m2) +erkély (3,68 m2), 2 hálószoba (10,62+9,69 m2), 2 fürdőszoba (3,38+2,82 m2).

Az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható. Saját részre történő vásárlás esetén kiemelkedően fontos szempont kisgyermekes családoknak a szemközt található játszótér, Tinódi-park közelsége és az ingatlan központias fekvése. Az ingatlan tulajdonosai nem dohányoznak, állatot nem tartottak.

A lakás elhelyezkedésének köszönhetően a tömegközlekedés is kiváló, (4-es, 6-os villamos, 3-as metró, Boráros tér közelsége) mely hatalmas előnyökkel bír az ingatlan tulajdonosainak szempontjából. A közelben 1-2 percnyi sétára élelmiszerboltok (Aldi, Spar, DM), gyógyszertár, virágüzletek, éttermek vannak, valamint a közelben található a Duna-part (Nehru park) Bálna, Corvin.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 4. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018