21 900 000 Ft
438 E Ft/m2
21,9 M Ft
438 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1+1 szobás

50  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IX. kerület, Sobieski János utca 50 nm-es FELÚJÍTOTT, 1,5 szobás lakás, iroda eladó

IX. kerületben, az ORCZY KERT, az Üllői út közelében, a Sobieski János utcában egy négyszintes társasházban eladó egy 50 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ALAGSORI helyiség a tulajdoni lap szerint raktár, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. Egy helyrajzi számon található négy ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Az . ingatlan utcai bejáratú, és különálló a többitől. A másik három ingatlan szintén utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából.

Az ingatlan irányára : 21,9 Millió Ft

A másik két ingatlan:
-. ingatlan 39 nm - 16,3 Millió Ft.
-. ingatlan 62 nm - 19,9 Millió Ft.

. ingatlan : MOST 2019. májusában elkészült TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból (30 nm), egy hálószobából (10 nm), egy fürdőszobából (4 nm) áll.

A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.

A . a és a . ingatlan utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik. Az . ingatlan szintén utcai bejáratú, és különálló a többitől. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Nagyvárad tér - minden megtalálható. Metró/villamosmegálló a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: szuterén
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018