19 900 000 Ft
321 E Ft/m2
19,9 M Ft
321 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 1+2 szobás

62  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IX. kerület, Sobieski János utca 62 nm-es FELÚJÍTOTT, 1+2 szobás lakás, iroda eladó

IX. kerületben, az ORCZY KERT, az Üllői út közelében, a Sobieski János utcában egy négyszintes társasházban eladó egy 62 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ALAGSORI helyiség a tulajdoni lap szerint raktár, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. Egy helyrajzi számon található négy ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Az ingatlanra további területhányad jut. (közös előtér 13 nm) Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából. A három ingatlan utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik.

Az ingatlan irányára : 19,9 Millió Ft

A másik két ingatlan:
-. ingatlan 50 nm - 21,9 Millió Ft.
-. ingatlan 39 nm - 16,3 Millió Ft.

. ingatlan : MOST 2019. májusában elkészült TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból (20 nm), két hálószobából (10 és 11 nm), egy fürdőszobából (4 nm) áll.

A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.

A . a és a . ingatlan utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik. Az . ingatlan szintén utcai bejáratú, és különálló a többitől. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Nagyvárad tér - minden megtalálható. Metró/villamosmegálló a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: szuterén
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018