199 900 000 Ft
2,3 M Ft/m2
199,9 M Ft
2,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 4 szobás

87  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újszerű, panorámás a Dunára, Megyeri Hídra, 4 szoba, nagy terasz

Figyelmébe ajánlom ezt az örök panorámás, újszerű, 16. emeleti, 4 szobás, teraszos saroklakást.

Az ingatlan a 2020-ban átadott Metrodom Panoráma lakóparkban található, mely azóta a légies térkihasználásának és hazánkban egyedi (a milánói Bosco Vertical ihlette) kialakításának köszönhetően Pest északi kapujának egyik ikonikus és Újpest talán legkeresettebb lakóépületévé vált.

Mivel 1 metrómegállóra vagyunk a Gyöngyösi utcától, ezért az ingatlan kiváló alternatíva lehet azok számára, akik a Marina partot már túl zsúfoltnak érzik.

Az ingatlan minden lakóhelyisége hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, 3 irányba tájolt, amerikai konyhás nappalijából és az onnan nyíló teraszról nyugati és északi irányba elvehetetlen panoráma tárul elénk, a Budai hegyek, a Duna, a Népsziget és a Megyeri híd irányába is. A lakás kiváló elrendezésű és dupla komfortos.
A legnagyobb hálószobából nyílik a zuhanyzós, saját WC-s, szintén panorámás nagyobb fürdő, illetve egy kádas fürdőszoba és külön WC is található a lakásban.
A további hasonló méretű hálószobák keleti tájolásúak. Fűtéséről egyedi mérős házközponti fűtés gondoskodik. Emellett elektromos alumínium redőnyök és minden szobában lévő hűtő-fűtő klíma segíti az ideális hőmérséklet fenntartását.

A házban 24 órás portaszolgálat működik, illetve az itt lakók egy klubszobát is használhatnak (a képgalériában a csocsóasztalos képek)Az ingatlanhoz elérhető egy dupla teremgarázs beálló és egy tároló is, melyek összesen 15 Millió Ft-ért megvásárolhatóak (12+3)

Továbbá a lakás ára igény esetén az ingatlan szinte teljes bútorzatát magába foglalja.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

hirdetés
© 2018