41 900 000 Ft
855,1 E Ft/m2
41,9 M Ft
855,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 49 négyzetméteres, 2 szobás

49  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IV. krületben a közkedvelt Izzó lakótelepen rendezett parkos környezetben, eladó egy 49 nm-es magasföldszinti, 2 nagy szobás lakás. TÁGAS TEREK, NAPFÉNY, CSEND jellemzi az ingatlant. Kitűnő elrendezésű, a szobák egymástól elszeparáltak, ablakos a fürdőszobája, a mosdóval ellátott wc-je külön nyílik. Nagy ablakos konyhájában kis étkezőrész is heyet kapott.

A lakás teljes műszaki felújításon esett át, villany- és vízvezetékek cserélve lettek, új, thermo üveges, szúnyoghálós, redőnyös fa ablakok lettek beépítve, A bejárati ajtó több ponton záródó, biztonsági.

Az ingatlan rezsije alacsony az új Vaillant gázkazánnak köszönhetően, mely radiátoros hőleadású, termosztátos vezérlésű. A gázkazán egyben a melegvizet is szolgáltatja.


A lakáshoz tágas PINCETÁROLÓ is tartozik. Tiszta, rendezett lépcsőház, kulturált lakók. A kert virágokkal díszített, hangulatos.

Parkolóhely a ház előtt kizárólag a lakói számára mindig van. Infrastruktúra jó, SÉTA TÁVOLSÁGRA miden megtalálható, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde.

Közlekedés kiváló, a háztól perc sétára buszmegálló, Újpest központ 5 perc alatt elérhető.

Az ingatlan TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ!

Jöjjön el, nézze meg, alakítsa saját ízlése szerint ezt a jó adottságokkal rendelkező otthont. Rugalmasan, a hét bármely napján megtekinthető.

hirdetés
© 2018