27 900 000 Ft
569,4 E Ft/m2
27,9 M Ft
569,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 49 négyzetméteres, 2 szobás

49  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Tulajdonostól eladó tehermentes, azonnal költözhető lakás.

Eladó a IV. kerületben, a Perényi Zsigmond utcában, 4. emeleti 2 szobás 49 m2-es lakás, csendes környezetben. A nappali és a hálószoba külön nyíló szobában, a lakás két szélén találhatóak, egymástól ideális távolságra.

Az lakás saját, zárt kertrésszel rendelkező tégla építésű társasházban található. Csendes és napos. Keleti-délkeleti fekvésének köszönhetően kora délutánig napfényben úszik. A műanyag nyílászárók hang- és hőszigeteltek, minden helyiségben szúnyogháló van felszerelve, illetve mindegyik ablakon redőny található. A lakás minden helyisége frissen festett. A lakás gépesített, hűtővel, mosógéppel, újonnan cserélt elektromos bojlerrel felszerelt. Bútorok a képeken látható módon tartoznak a lakáshoz.

A közös költség: 8.000 Ft havonta, ami tartalmazza a lépcsőház takarítását, a szemétszállítást és a közös, ház körüli kert gondozását is.
Parkolni a ház előtt az utcán, közterületen ingyenesen lehet.

A 196, 104, és 204 buszmegállók 2 perc séta távolságra vannak. A lakás a frissen felújított Újpest-városkapu metró megállótól 11 perc alatt elérhető közösségi közlekedéssel, ahonnan vonattal elérhető a Nyugati-Pályaudvar, és a M3-as metró. A közeli, gyalogosan 4 percre található MOL benzinkúton elérhető a közösségi autózási szolgáltatás. A Belváros 20 perc alatt elérhető autóval.
A közelben pékség, több étterem és mini ABC található. A környéken több benzinkút, kézi autómosók, könyvesbolt, Tesco, Praktiker található. Jó közlekedési és mégis csendes környezete igazán élhető lakássá teszi.

A lakás 1/1 tulajdonunkban van, hitel-, per- és tehermentes. Azonnal átvehető és költözhető. A lakásban több beépített szekrény is van; a hálószobában faltól-falig, padlótól-plafonig érő hatalmas polcos, akasztós, fiókos gardrób, az előszobában a bejárati ajtó mellett.

Megtekinteni előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Ingatlanosok kérem ne keressenek!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018